Selecciona el idioma:

 

Consulta el nostre catàleg de serveis

FARMACIA DAIMUS
ATENCIÓ FARMACÈUTICA

La polimedicació pot donar lloc a importants problemes de salud. Li oferim la possibilitat de fer un seguiment del seu tractament, així com resoldre qualsevol dubte sobre la seua medicació. A més a més, preparem envasos Unidosi i oferim Educació Sanitària sobre maneig d’insulines, inhaladors,…

FARMACIA DAIMUS
PROVES ANALÍTIQUES

Hematologia, bioquímica (glucosa, colesterol, àcid úric, triglicèrids), determinació en orina (sediment urinari i antibiograma),…així com anàlisi d’aigües. També mesura de la tensió arterial i del pes en adults i xiquets.

FARMACIA DAIMUS
FÓRMULES MAGISTRALS

Disposem d’un laboratori destinat a l’el.laboració de fórmules magistrals baix prescripció mèdica i preparats oficinals, entre ells, càpsules, comprimits, solucions,  xarops, suspensions, emulsions, gels, pomades,i cremes pròpies (antiedat i anticel.lulítiques).

FARMACIA DAIMUS
SERVEIS ADICIONALS

Homeopatia, Herboristeria, Probiòtics, Veterinària, Espai IA, Anàlisi de pell (grau de hidratació, nivel elasticitat, grau de pigmentació i mesura del Factor de Protecció Solar), Ortopèdia i lloguer de cadira de rodes, Punt SIGRE (recollida i reciclatge de medicaments) i Assessorament nutricional (dietes personalitzades amb una àmplia secció de productes dietètics).